Elke verbouwing goed georganiseerd

Wilt u een extra slaapkamer? Is de woonkamer te klein en wilt u deze vergroten? Verlangt u een bijkeuken of een aanbouw? Met een verbouwing is er veel mogelijk. U hoeft niet te verhuizen om een grote verandering in uw woonsituatie te creëren. Een verbouwing is het antwoord op uw wensen.

Uw woning of onderdelen daarvan verbouwen is een groot project. Van te voren dient er een plan te worden gemaakt, een tijdsschema te worden opgesteld en een overzicht van de benodigde materialen en gereedschappen te worden gemaakt.  Ons klusbedrijf is zeer ervaren in het uitvoeren van verbouwingen. Wij helpen u vanaf het bouwplan tot aan de oplevering. Onze specialisten denken met u mee en adviseren u over mogelijkheden waaraan u wellicht zelf nog niet had gedacht. Samen zorgen we voor oplossingen.

Totaalpakket in verbouwing

Onze specialisten in timmerwerk, schilderwerk, allround klussen en verbouwingen bundelen hun krachten om uw klussen tot een bevredigend eindresultaat te brengen. Ook op het gebied van uw verbouwing bieden we u een totaalpakket aan diensten. Zo besteedt u de verbouwing aan één bedrijf uit. Dat is wel zo overzichtelijk!

Uw verbouwing van A tot Z:

• Bouwplannen, bouwconstructies
• Timmerwerk
• Schilderwerk
• Stucwerk

Uw verbouwing ook werkelijkheid laten worden? Onze vakmannen steken hun handen uit de mouwen in Haarlem en omgeving. Neem vrijblijvend contact op.