Wij klaren uw timmerklussen

De vakmannen van ons klusbedrijf in Haarlem hebben jarenlange ervaring op het gebied van timmerwerk. Door de jaren heen hebben ze naam gemaakt: hun kennis en expertise onderscheidt hen van andere timmermannen. Onze specialisten beschikken over hoogwaardige materialen en geschikte gereedschappen om uw timmerklussen tot in de puntjes uit te voeren. We hebben een ruim assortiment aan soorten hout, zodat elk timmerwerk in stijl wordt gemaakt

Timmerwerk dient precies en netjes te worden uitgevoerd; het moet stevig zijn en tegen een stootje kunnen. De timmermannen zijn specialist in hun vakgebied. Wij klaren uw timmerklussen in Haarlem en omgeving!

Diensten in timmerwerk en schilderprojecten

Timmeren is een heel breed begrip; alles waar hamers en spijkers aan te pas komen is in principe een timmerklus. Ons klusbedrijf neemt timmerwerk in de breedste zin van het woord aan. U kunt hierbij denken aan kleine klussen als het monteren van meubels zoals eettafels, het installeren van een verlaagd plafond of reparaties van keukenkastjes. Ook voor omvangrijker timmerwerk zijn wij inzetbaar: we timmeren kamers af, bevestigen dakkapellen en voeren aan- en verbouwprojecten uit. Ook leggen we de laatste hand aan uw klussen: met timmerwerk gaat dikwijls schilderwerk gepaard.  De vakmannen geven uw timmerwerk een mooi kleurtje of een goede lak. Zo werken wij uw timmerwerk tot in de puntjes af!

Interesse in schilder- en timmerwerk? Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie. Wij staan voor u klaar in de regio Haarlem.